Handleiding

Kijk je bij Welkom, dan zie je onder de welkomsttekst ‘Pangeln op het Hogeland’ een linkje staan naar ons contactformulier. Voor alle vragen en opmerkingen kun je hier terecht. Je krijgt antwoord via de mail.

Onderaan de pagina vind je de tekst die het meest recent is geplaatst op onze facebookpagina.

Kijk je bij Spelregels, dan zie je de officiële spelregels van onze vereniging. Deze worden jaarlijks op de Algemene Ledenvergadering vastgesteld en eventueel aangevuld en/of gewijzigd.

Onze leden zijn uitsluitend personen, geen bedrijven. Zaken als contributie in euro’s, pangelbijdrage per kwartaal, vriend zijn, opzeggen lidmaatschap enz., het is allemaal geregeld in onze spelregels.

Kijk je bij Praktische handleiding dan zie je deze tekst staan.

Kijk je bij Vraag of bij Aanbod, dan zie je een balk met zoekfunctie. Je kunt zoeken op lidnummer, categorie of trefwoord. Je vindt Vraag of Aanbod van de leden met hun lidnummer. Ieder lid van de vereniging geeft via het vraag- of aanbodformulier door wat erop moet staan, wat er weer af moet of wat gewijzigd moet worden. De lidnummers verwijzen naar de ledenlijst, die per mail wordt toegestuurd aan de leden.

Kijk je bij Pangeladministratie, dan zie je een formulier, waarmee de ‘koper’ de pangeltransactie kan doorgeven. Je vult de namen, lidnummers en mailadressen in van koper en verkoper, het aantal pangels, wat is er gepangeld en wanneer. Druk op Verzenden en beiden krijgen direct een bevestigingsmail van de transactie. Eenmaal per kwartaal ontvang je je eigen pangeloverzicht.

Kijk je bij Agenda, dan zie je de datum staan van de eerstvolgende bijeenkomst of activiteit.

Kijk je bij Nieuwsbrief, dan zie je meest recente nieuwsbrief. Maandelijks verschijnt er een nieuwe editie, die per mail aan alle leden en vrienden wordt verstuurd. Wil je zelf een keer een stukje schrijven of heb je iets voor ‘De Etalage’, laat het dan weten. Inleveren voor de 15de van de maand via het contactformulier.

Kijk je bij Contact, dan zie je een formulier, dat gebruikt kan worden voor allerlei vragen en opmerkingen aan de organisatie. Je krijgt antwoord via de mail.

We hebben ook een WhatsAppgroep onder de naam Ruilkring Hogeland.
Leden van de Ruilkring Hogeland kunnen zich hiervoor aanmelden via het contactformulier op de website.
Je kan dan aanbod of vraag in de WhatsAppgroep zetten, al dan niet met foto. Wie wil reageren, doet dit alleen via een privébericht aan desbetreffende persoon, dus niet in de app zelf, zodat er niet onnodig veel berichtjes in de groep verstuurd worden. Als ‘de deal’ rond is, wordt dit wel in de WhatsAppgroep gemeld. De ‘koper’ vult vervolgens het pangelformulier in op de website.
Heb je geen 06-nummer en wil je toch ‘meedoen’ in de appgroep, meld je dan via het contactformulier. Je krijgt dan de berichten via je mail doorgestuurd.